Γάμος

Τα συναισθήματα που σας οδήγησαν στο γάμο να μείνουν ζωντανά για όλη σας την ζωή! Ζήστε την Γαμήλια δεξίωση του γάμου σας όπως την έχετε φανταστεί, κάθε εποχή, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένες στις δικές σας επιθυμίες. Η προσεγμένη ατμόσφαιρα το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, η υψηλών προδιαγραφών κουζίνα , με εκλεκτά και πρωτότυπα Menu ή Buffet και πλούσια ποικιλία ποτών, η εντυπωσιακή διακόσμηση και ο σύγχρονος οπτικοακουστικός εξοπλισμός αποτελούν την εγγύηση μας για την πολυετή πείρα μας στις πετυχημένες γαμήλιες δεξιώσεις!

Βάπτιση

Έφτασε η ώρα να βαπτίσετε το μικρό σας θαυματάκι συμβουλευτείτε μας για το πως θα κάνετε την βάπτιση του παιδιού σας να μοιάζει παραμυθένια. Διαθέτουμε ειδικά μενού για μικρούς και μεγάλους καλεσμένους. Έχετε την δυνατότητα να διαλέξετε το θέμα που θέλετε να δώσετε στην βάπτιση μέσα από μία μεγάλη γκάμα εμπνεύσεων. Τέλος γνωρίζοντας ότι χαρούμενα παιδιά σημαίνει και χαρούμενοι γονείς θα σας προτείνουμε τρόπους απασχόλησης για τους μικρούς καλεσμένους σας για να τους μείνει η δεξίωσης της βάπτισης σας αξέχαστη.

Party

Τα γενέθλια του μικρού σας πλησιάζουν ή μήπως το βλαστάρι σας θέλει να μαζέψει τους φίλους του για να γιορτάσουν ξέφρενα το καρναβάλι, το πτυχίο της ξένης γλώσσας ή την αποφοίτηση; Όποιος και να είναι ο λόγος, οι περιστάσεις απαιτούν ένα αξέχαστο πάρτι. Ανιματέρ, κλόουν, εμψυχωτές, ήρωες παραμυθιών, ταχυδακτυλουργοί και ζογκλέρ μπορούν μα έρθουν στο χώρο μας, συναρπάζοντας τους μικρούς φίλους αλλά και τους μεγάλους. Διαθέτουμε ηχητική κάλυψη προεπιλεγμένου μουσικού προγράμματος, catering, στολισμό και ειδικό φωτισμό του χώρου.

Business Dinner

Η ιδέα ενός γεύματος συνεργασίας διαθέτει πολύ περισσότερα συν από όσα αποκαλύπτει με την πρώτη ματιά. Η συνεστίαση δημιουργεί κλίμα συμποσίου και καταγράφεται στα πλέον ευπρόσδεκτα καλέσματα που μπορεί να απευθύνει η σύγχρονη επιχείρηση προς ένα στενό ή ευρύτερο κύκλο συνεργατών! Σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον κλασικής πολυτέλειας μπορείτε να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας γεύματα και να κλείσετε τις συμφωνίες σας, καλώντας τα στελέχη της εταιρείας σας και τους καλούς συνεργάτες σας. Τα εκλεκτά και πρωτότυπα Menu ή Buffet, η μεγάλη ποικιλία spécialité και ποτών σε συνδυασμό με το πλήρες και υπεύθυνο service μας, αναμφίβολα θα αφήσουν στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Private Dinner

Μπορείτε να οργανώσετε στο χώρο μας ιδιωτικό δείπνο για ομάδες 6-20 ατόμων (εκτός Παρασκευές και Σάββατα). Εμείς σε συνεργασία μαζί σας, θα σχεδιάσουμε ένα μενού για το βράδυ με ποικιλίες ορεκτικών, σαλατικών, κυρίως πιάτων, ποτών, αλλά και ποικιλία επιδόρπιων και παγωτών. Μπορείτε να επιλέξετε την δική σας διακόσμηση αλλά και τα ηχητικά ακούσματα κατά την διάρκεια του δείπνου σας. Τα πρωτότυπα μενού μας σε συνδυασμό με το άψογο service από το έμπειρο και ευγενικό προσωπικό μας, θα αφήσουν στους φίλους σας την εντύπωση ενός αξέχαστου γεύματος!

Conference

Αναλαμβάνουμε να φιλοξενήσουμε συνέδρια παρέχοντας πάντοτε κορυφαίες υπηρεσίες για τη διοργάνωσή τους. Ανάλογα με τις ανάγκες των συνεδρίων και την εποχή διεξαγωγής των, μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι αίθουσες του “Καταρράκτη” με την αντίστοιχη χωρητικότητα ατόμων. Ο τεχνικός εξοπλισμός που διαθέτουμε, μπορεί να καλύψει συνέδρια υψηλών απαιτήσεων. Σε όλους τους χώρους προσφέρονται ασφάλεια, ταξιθεσία, οπτικοακουστικά μέσα, δυνατότητες για αυτόματη μετάφραση, εξοπλισμός γραφείου και τροφοδοσία δεξιώσεων.

Catering

Παρέχουμε σε ιδιώτες όλα τα είδη εξοπλισμού catering όπως: Πιάτα, Πορσελάνες, Μαχαιροπίρουνα,Γυάλινα Ποτήρια, Τρόλεϊ, Δοχεία Μεταφοράς, Εξοπλισμός Buffet, Σταντ Δίσκων κλπ.Όλα περί εξοπλισμού catering αναλυτικά, μπορείτε να τα δείτε στο σχετικό website μας ΕΔΩ