Γνωρίζοντας ότι η μουσική επένδυση της εκδήλωσης αποτελεί ένα από τα βασικά συστατικά της επιτυχίας της σας βγάζουμε από τα άγχος της αναζήτησης της και σας παρέχουμε καταξιωμένους Dj’s και Live bands (ορχήστρες) με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο. Το μόνο που έχετε να κάνεται εσείς είναι να διαλέξετε τα τραγουδία και το στύλ που θέλετε να δώσετε στην δεξίωση σας και καλή διασκέδαση!!!!

Ο άρτιος ηχητικός εξοπλισμός εγγυάται την πλήρη μουσική κάλυψη, ένω υπάρχει ειδικός χώρος πίστας με κατάλληλο φωτισμό για γλέντι χωρίς χρονικούς περιορισμούς. Επίσης διαθέτουμε πλήρες σύγχρονο δίκτυο οπτικοακουστικού εξοπλισμού με προτζέκτορες, τηλεοράσεις κ.α για οποιαδήποτε προβολή κατ’ απαίτηση του πελάτη.

Διαθέτουμε χώρο bar, όπου μπορείτε να επιλέξετε να προσφερθεί στους καλεσμένους σας ένα welcome drink (ποτό υποδοχής) κατά την άφιξη τους στο χώρο της δεξίωσης και όσο εσείς θα είστε απασχολημένοι με την φωτογράφιση. Επίσης στο Open bar όπου μπορούν να περάσουν οι καλεσμένοι την ώρα της δεξίωσης ή την ώρα που εσείς έχετε επιλέξει να ανοίξει και να πάρουν ποτό ή χυμό της αρεσκείας τους , σε όποια ποσότητα το θέλουν.

Έαν θέλετε να συγκινήσετε και να εντυπωσίασετε τους καλεσμένους σας μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα ειδικών εφέ όπως πυροτεχνήματα, bubble show, ροδοπέταλα, μπαλόνια κ.α. τα οποία θα κάνουν λαμπερη την εισοδο σας στο χώρο της δεξίωσης και ρομαντικό τον πρώτο σας χορό!!

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων, υφασμάτων, διακοσμητικών κερίων και ιδεών για να δώσετε το δικό σας χρώμα στα τραπέζια και στον περιβάλλοντα χώρο της δεξιώσης.

Τα φουκτωτά παιχνίδια αποτελούν ιδανική ιδέα για την ημέρα της βάπτισης ή ακόμα και του γάμου έαν έχετε μικρούς καλεσμένους. Ο χώρος διαμορφώνεται έτσι που επιτρέπει την ασφαλή τοποθέτηση φουσκωτών παιχνιδίων. Η συμμετοχή των παιδίων στα φουσκωτά γίνεται με την ευθύνη των γονέων.

Η χρόνια και σταθερή συνεργασία μας με κλόουν – αντιματέρ μας επιτρέπει να σας δώσουμε μερικές ιδέες για να εκπλήξετε ευχάριστα τους μίκρους σας καλεσμένους. Θα μπορούσατε να βάλετε μία μασκότ στην υποδοχή του κόσμου ή αντιματέρ με στολή της επιλογής σας να μοιράζει μπουμπουνιέρες και να φτίαχνει μπαλονοκατασκεύες για όλα τα παιδιά. Επίσης κατά την διάρκεια της δεξίωσης, ένας αντιματέρ- κλόουν μπορεί να απασχολήσει και να διασκεδάσει τα παιδία για χρόνο που εσείς θα επιλέξετε.

Έμπειροι παιδαγωγοί μπορούν να απασχολήσουν δημιουργικά τους μικρούς καλεσμένους κατά την διαρκεία της εκδήλωσης και για όση ώρα εσείς έχετε επιλέξει, αφήνοντας έτσι χρόνο στους γονείς να συμμετέχουν ξένιαστοι στο γλέντι.

Το καρότσι παγωτού είναι μια πρωτότυπη ιδέα εάν θέλετε κάτι ξεχωριστό για γλύκισμα έξω από την εκκλησία. Είναι επίσης μια φανταστική επιλογή για γλύκο μετά το φαγητό στον χώρο της δεξίωσης που ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Το παγωτό σερβίρεται σε χωνάκια ή κυπελάκια, η χρήση είναι απεριόριστη και οι γεύσεις επιλογής σας. Δείτε περισσότερα >>

– Δωρεάν Parking με έμπειρους παρκαδόρους.

 

– Ενοικίαση πολυτελών γαμήλιων αυτοκινήτων με οδηγό.

– Γεννήτριες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

 

– Προστασία υπαίθριου χώρου σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν είναι καλές.

 

– Άρτιος κλιματισμός – εξαερισμός σε όλους τους χώρους.

 

– Πρόσβαση ΑμεΑ